Ekologická horská mletá káva z hor Papuy-Nové Guineje, která se pěstuje na sopečné půdě bohaté na minerály v nadmořské výšce 1 677 m na 3 000 malých rodinných plantážích v okolí Mount Hagen a Goroka.
Tato káva se pěstuje pomocí biodynamických zemědělských metod v ekologicky nedotčeném prostředí. Káva se ručně sbírá, suší na slunci a poté pomalu praží.
Máte možnost ochutnat vysoce kvalitní bio kávu, která se jistě liší od průměrných káv běžně nabízených na trhu.
Biodynamické zemědělství je víc než ekologické zemědělství. Je to metoda, která se snaží aktivně spolupracovat s léčivými silami přírody. Jedná se o nejstarší metodu v zemědělství bez chemie.
Udržitelný rozvoj, trvale udržitelný život, udržitelnost, to jsou hodnoty a principy strategie, která umožní život budoucím generacím.
Země původu: Papua-Nová Guinea
Datum minimální trvanlivosti : Podle údajů na obalu