
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Omáčka z granátového jablka se vyrábí ze šťávy z granátového jablka a používá se jako koření k rybím a masovým pokrmům, zejména ke kebabu. Na výrobu jedné lahve omáčky (340 g) je zapotřebí až 34 litrů syrové šťávy z granátového jablka.
Granátová jablka jsou vynikajícím zdrojem vitaminu C, který obsahuje až 48 % doporučené denní dávky, a vitaminu K, který obsahuje až 58 % doporučené denní dávky. Granátová jablka mají také nízký obsah nasycených tuků a cholesterolu. Obsahují také mnoho minerálních látek, jako je měď, draslík, kyselina listová, mangan, thiamin, kyselina pantotenová a pyridoxin, který obsahuje mnoho antioxidačních polyfenolů.
Použití: Kromě toho, že se používá jako omáčka k masu a rybám, je vynikající také k ochucení studených salátů, k dochucení kaší, s bílým jogurtem a ovocem, na palačinky, vafle a k namazání na zapékaná jídla.
Kombinace s muškátovým oříškem dodává omáčce dobrou chuť, omáčku můžete zjemnit smetanou nebo šlehačkou.
.jpg)
Obrázek od Leopictures z Pixabay
Složení: 100% šťáva z prvního přímého lisování plodů granátového jablka (Punica granatum lat.), třtinový cukr.
Výživové hodnoty na 100 ml
- Energetická hodnota: 292 kcal
- Tuk: 0,02 g
- Sacharidy: 70 g
- Bílkoviny: 0,5 g
Skladování: při teplotě 0-25 °C
Datum spotřeby: dva roky od data výroby uvedeného na obalu.
Země původu surovin: Ázerbájdžán
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.