Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Lístky se srolují do kuličky "střelného prachu", čaj má lehký nálev, je velmi povzbuzující.
Zelený čaj se připravuje prudkým sušením čerstvě natrhaných lístků nebo, jako v Japonsku, jejich napařováním horkou párou. Tento proces zabraňuje fermentaci a zároveň zachovává zdraví prospěšný komplex mnoha přírodních látek cenných pro organismus.
Tradiční přírodní medicína různých kultur, ale nepochybně i současná vědeckástudie, zejména v Japonsku, doporučují zelený čaj k prevenci a léčbě různých zdravotních problémů.
Zelený čaj se pije při rakovině, vysokém krevním tlaku, vysoké hladině cholesterolu a také při vysoké hladině cukru v krvi. Tradičně se zelený čaj pije v Japonsku a Číně při omlazovacích kúrách a detoxikaci. Je to přírodní diuretikum. Zelený čaj osvěžuje tělo i ducha.
Zelený čaj připravený klasickým způsobem, s teplou vodou, se zpravidla nikdy nepije studený, ale teplý. Zelený čaj bychom si měli vychutnat tak, aby byl zároveň pohlazením pro našeho Ducha a umožnil mu v této rychlé době chvíli odpočinku.
Pokud si chcete v létě vychutnat studený zelený čaj, připravte si ho dlouhým macerováním ve studené vodě. Nikdy nenechávejte horký zelený čaj vychladnout, to je japonská tradice.
Příprava zeleného čaje: Čajovou lžičku čaje zalijte 2,5 dcl vody o teplotě asi 80 °C a nechte 1-2 minuty louhovat. Čím kvalitnější a louhovanější čaj je, tím kratší dobu se bude louhovat. Nejkvalitnější zelené čaje - první nálev trvá pouze 30 - 60 sekund. Po scezení podávejte. Kvalitní čaje lze louhovat i vícekrát, musí však zůstat teplé, nejlépe v konvičce.
bargain
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.