Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Olivový olej Señorío de Jaime Rosell SUMMUM, oceněný mnoha mezinárodními cenami, je prvotřídní extra panenský olivový olej, sytě žluté barvy se zelenkavými odlesky, dlouhotrvající a intenzivní, střední hustoty.
Máte rádi olivové oleje? Pokud ano, měli byste ochutnat jeden z nejlepších olivových olejů na světě ♥
Vyrábí se z oliv Arbequina a vyznačuje se brzkou extrakcí. Přestože se při rané extrakci dosahuje nižší výtěžnosti, výsledný olej odmění každou oběť - dominuje mu výrazná vůně čerstvě posečené trávy, která je charakteristickým znakem našeho raného oleje Señorío de Jaime Rosell SUMMUM.

Sklizeň a extrakce
Již na začátku října, kdy jsou olivy ještě svěže zelené, se naše zkušené technické týmy pustí do pečlivého výběru nejvhodnějších olivovníků pro zahájení sklizně. Každá oliva je ručně a s maximální péčí sklizena a ihned převezena do lisovny, kde na místě probíhá extrakce oleje za studena.
Po vylisování se tento vzácný olej skladuje v nádržích s inertní atmosférou a v chladírnách, kde se udržuje při stálé optimální teplotě až do stáčení do lahví. Stáčení se provádí výhradně na základě konkrétního požadavku, a to až do úplného vyčerpání zásob.
Degustační poznámky
Tento prémiový extra panenský olivový olej zaujme svou sytě žlutou barvou s jemnými nazelenalými odlesky a střední hustotou. Jeho chuť je dlouhotrvající a intenzivní, s bohatým ovocným charakterem připomínajícím zralé banány, jablka a ořechy. Celkový buket odhaluje komplexní odstíny zeleně, posečené trávy a kůry, doplněné balzamickými tóny aromatických rostlin, rákosu, zelených ořechů a citrusových plodů.
Na jazyku se jemně rozvíjí chuť čerstvé šťávy ze zralého a zeleného ovoce - příjemně sladká, s vyváženou hořkostí a lehce pikantním nádechem. Olej nabízí hladký, konzistentní zážitek s dlouhou, poutavou dochutí, v níž se jemná pikantnost prolíná s jemnými, pozdně kořeněnými tóny.
Tímto způsobem jsme se snažili zdůraznit preciznost našeho řemeslného zpracování a jedinečnost chuťového profilu, který z našeho oleje Señorío de Jaime Rosell SUMMUM činí skutečný gastronomický zážitek.
Odrůda: ARBEQUINA
Kyselost < 0,2 %
Skladování olivového oleje:
Při teplotách nižších než 5 °C začínají tuhnout částečky vosku a tvoří se olejové sraženiny, což svědčí o kvalitě a přírodním původu olivového oleje. Po obnovení okolní teploty nad 5 °C se voskové částice rozpustí a olej se opět stane čirým, aniž by se negativně změnilo jeho složení nebo výživová hodnota.
Skladujte na chladném místě (18°C -22°C) a v temnu.

Datum spotřeby: na obalu
bargain
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.