
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také
Popis produktu
Kůra cejlonské skořice je jemné koření, které se používá jako pochoutka do mnoha pokrmů. Má příjemnou sladkou a dřevitou chuť, která je i přes svou jemnost poměrně intenzivní. Od podobné skořice - kasie - ji odlišuje obsah eugenolu, který způsobuje kmínový podtón skořice kasie.
Čím světlejší je barva skořice, tím jemnější je její chuť.
Je vynikající do různých druhů dezertů, RAW koláčů. Výborně se kombinuje s čokoládou, zázvorovým čajem, svařeným vínem, v masitých pokrmech indické a blízkovýchodní kuchyně.
Doporučujeme s: jablky, hruškami, meruňkami, banány, čokoládou, kávou, rýžovými pokrmy. Fantazii se meze nekladou
Výrazně zahřívá, takže je vhodný v chladných dnech, také při nachlazení a virózách.
Složení: 100% jemně mletá kůra cejlonské skořice v bio kvalitě
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1034 kJ / 247 kcal
- Tuky 1,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
- Sacharidy 80,6 g
- z toho cukry 2,2 g
- Bílkoviny 4 g
- Vláknina 53,1,2 g
- Sůl 0,01 g
Alergeny: ne
Datum minimální trvanlivosti : podle údajů na obalu
Země původu: Indonésie
bargain
Recenze produktu
Dejte nám vědět, jak se vám produkt osvědčil. Recenzi můžete napsat, když se přihlásíte jako registrovaný uživatel.
4.1+ tisíc recenzí v eshopu | 4.9 hvězdiček | 99 % zákazníků doporučuje
Většinu recenzí na náš obchod najdete na Heurece.
Zeptejte se v naší zdravotní poradně
Pokud se chcete o produktu dozvědět více, obraťte se na odborníky v naší zdravotní poradně. Otázky můžete pokládat po přihlášení jako registrovaný uživatel.