barettov pazerak , vela kyseliny

Prosím, chtěla bych se také zeptat na problém, který trápí mého manžela - a sice nadměrnou produkci kyseliny mléčné, která přerostla v hrozbu diagnózy - Barettův syndrom - hrozba rakoviny drápu. Manžel bere denně léky - pantoprazol, Emanera atd, ale rádi bychom je postupně vysadili a přešli na přírodní léčbu. Předpokládám, že v jeho případě hraje důležitou roli stres a psychická nepohoda - je to velmi citlivý člověk. Moc děkuji za pomoc.
Kaliakra
1714 5 27.7.2013
admin
1.8.2013 2:19
Dobrý den, pro Vašeho manžela doporučuji užívat současně tinktury eleuterokok T6, pennyroyal T35, dub P12, po užití dubu užít jalovec P15 a po užití jalovce nakonec ořešák americký P38. Po použití můžete kúru ještě jednou zopakovat, hodně zdraví
Mgr.J.Podhorná
Kaliakra
5.8.2013 6:44
Moc děkuji za manžela i za sebe. zkusím to objednat pro něj - pro mě, až dokončím léčbu Juklem
Eva
6.8.2013 8:18
Před 1O lety jsem měl Baretův jícen ve stadiu IV. Už si nepamatuji, jaké léky jsem tehdy brala, ale zvládla jsem to. Nicméně stále beru Helicid 1 tabl. každé ráno na snížení tvorby žaludečních kyselin. Nemohu bez něj existovat. Když si ho ráno zapomenu vzít, jakmile něco sním, začnou mě pálit záda. jednou ročně chodím ke gastroenterologovi na gastroskopii. Zatím je vše v pořádku.
Marián
6.8.2013 8:27
Měl jsem stejné problémy. Vyzkoušela jsem "všechno" od alopatických léků přes bylinky, tinktury, oleje až po energetickou léčbu. Všechno na chvíli pomohlo, ale vždycky se to vrátilo. Žádná z těchto léčebných metod neodstranila příčinu. V mém případě to byl stres. V současné době používám techniku odstraňování stresu pomocí holotropního dýchání. Když cítím, že se dostávám do stresu, asi desetkrát se holotropně nadechnu a vydechnu. V případě potřeby po krátké přestávce opakuju. Tuto praxi doplňuji užíváním kozlíku polního (v salátech) a nepřejídáním se. Každé jídlo do třetiny žaludku, další jídlo v 5 hodin. Problémy jsou pryč. Tu a tam se ještě objeví mírné přesolení, které se řeší lžičkou jedlé sody jako první pomocí.
Marián
6.8.2013 8:46
Zapomněl jsem dát čerstvý zázvor těsně před jídlem a kapary větší do salátů (květ, listy, poupata).