Nadměrná produkce kyseliny mléčné

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu pro jednoho známého, již několik let má potíže s nadměrnou tvorbou kyseliny mléčné, dlouhodobě užívá léky na její snížení, mezitím se také léčil s přemnožením helikobaktera, ale v současné době je přeléčen, protože léky na snížení kyseliny užívá dlouhodobě, rád by zkusil něco na přírodní bázi, proto Vás prosím o radu, za kterou předem děkuji.
sindi123
2101 1 22.12.2017
Mgr. D. Machničová & Mgr. J. Podhorná (admin)
26.12.2017 19:42

Dobrý den, doporučujeme dlouhodobě užívat befungin - vodní extrakt z houby čaga. Užijte čajovou lžičku koncentrátu ve 2 dcl vody a vypijte ráno, totéž udělejte večer. Pokud je stav akutní, můžete jej užívat i v době oběda. Po úpravě potíží stačí 1× denně. Minimálně se užívá po dobu 1 měsíce. Můžete však užívat i dlouhodobě. Přeji vám pevné zdraví.